We hebben onze deuren moeten sluiten per 1 januari 2020

Kunstaankoopregeling slaat aan

zaterdag 29 december 2018

Voor de tentoonstelling van Henk Lassche is een speciale kunsaantkoop regeling door nHeArtGallery opgezet. Het concept slaat aan bij het publiek. Het concept:

 

Speciale  Kunstaankoopregeling werken Henk Lassche

Tijdens de tentoonstelling “45 jaar Avontuur in Olieverf” van Henk Lassche biedt de HeartGallery samen met Henk Lassche de mogelijkheid om een kunstwerk van Henk Lassche aan te kopen en dat middels een special kunstkoopregeling in termijnen te betalen. Met deze kunstkoopregeling kunnen particulieren en bedrijven en instellingen op afbetaling kopen zonder dat daarvoor rente in rekening wordt gebracht. U betaald het aankoopbedrag niet ineens maar slechts een percentage en het resterende bedrag in termijnen. 

Voorwaarden regeling:

  • Deze speciale Kunstkoopregeling betreft uitsluitend een kunstwerk van Henk Lassche getoond in de tentoonstelling ’45 jaar avontuur in olieverf’ in HeArtGallery,
  • De regeling geldt voor kunstwerken met een minimumprijs van 1.000 euro,
  • De aanbetaling bedraagt minimaal 20 procent van de prijs. Er kan altijd zonder extra kosten vervroegd worden afgelost.
  • De koper betaalt het resterende bedrag in 10 maandelijkse termijnen 
  • De regeling is van toepassing voor particulieren in de leeftijd van 18 jaar en ouder.

Er wordt bij aankoop een contract opgesteld en ondertekend door de koper en een bevoegd persoon van de Stichting HeArtGallery.

 


Terug naar het overzicht