Tentoonstelling Féderation International Culturelle Féminine t/m 9 dec. 2018

 

Andy Warhol vanaf € 8,- p/mnd

vrijdag 29 september 2017

Andy Warhol - Amerikaanse kunstschilder, graficus, fotograaf en filmer 
Hoewel Andy Warhol de popart niet heeft uitgevonden en zelfs geen voorloper was van deze invloedrijke kunststroming, werd hij toch de belangrijkste kunstenaar van de popart. De Amerikaanse kunstschilder, graficus, fotograaf en filmer Andy Warhol (eigenlijk Andrej Warhola) (1928-1987) was een veelzijdige popart kunstenaar. Hij was de zoon van Tsjechoslowaakse emigranten.

Lees meer

Betaalbare grafiek in de Pop-Up Store

maandag 25 september 2017

HeArtGallery heeft uit de nalatenschap van kunstenaar/verzamelaar Gerard Bilman een groet collectie grafiek aangeboden gekregen voor verkoop vanaf 16-12. Voor de liefhebbers en verzamelaars van grafiek een unieke kans om een werk in bezit te krijgen. De grafiek is vriendelijk geprijst en zeer divers van figuratief tot abstract. Er is werk tekoop van Jan Toorop, Marcel belvisi, J. Weisenbruch, Gerard Bergmann, Renee Laburow,Georges Blouin, Bengt Bröckman, Eric Toebosch, Cor Heijnen en vele anderen.

Piekasso atelier

vrijdag 25 maart 2016

Piekasso is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Je betaalt jaarlijks een lidmaatschap van € 25,- en een bijdrage van € 1,- per keer. Je hebt minstens een keer per maand de gelegenheid onder begeleiding van een beeldend kunstenaar te werken in het atelier van HeArtGallery. Hiervan krijg je ruim van te voren per e-mail bericht.