We hebben onze deuren moeten sluiten per 1 januari 2020

Bedrijven

Kunst in het bedrijf

Kunst is uniek en heeft een toegevoegde waarde als het gaat om een passende uitstraling aan de ene kant en een stimulerende werkomgeving voor uw medewerkers aan de andere kant. Wij komen langs voor een oriënterend bezoek en doen vervolgens een voorstel voor een passende collectie. Ook transport en inrichting kunnen wij voor u verzorgen.

Ga direct naar de digitale catalogus van de collectie.

Tarieven

Onze tarieven per 1 januari 2016. 

  • 1,5 % van de waarde van de geleende werken.

Genoemde tarief zijn exclusief BTW

Het tarief is inclusief 1 maal per jaar transport en inrichting van de collectie kunstwerken. Als u na een jaar besluit het kunstwerk aan te kopen, dan brengen wij de betaalde opslag van 1% per maand over dat kunstwerk in mindering op de aankoopprijs van het betreffende kunstwerk (een korting van maximaal 12%).

Artshop HeArtGallery

HeArtGallery beschikt ook over een artshop waar toegepaste kunst te koop is: bijzondere tassen, opvallende sieraden, inspirerende vazen en meer klein design. Er zal telkens nieuw werk te zien zijn van interessante  vormgevers .  Op dit moment is er werk te zien én te koop van Guusje Beverdam, Frank Bolink en Linde van der Poel (Bylin). Dus houdt deze winkel in de gaten als u iets speciaals zoekt ...

Kunstcadeaubon

De kunstuitleen heeft een speciale kunstcadeaubon. Met deze bon voor "kunst of design naar keuze" geeft u een origineel geschenk! Wij adviseren u graag over verschillende mogelijkheden.

Openingstijden van de kunstuitleen
:

          zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Andere tijden zijn mogelijk op afspraak 0748200330